您的位置:首页 > 高考英语 > 阅读理解 > 正文
高考英语阅读理解细节题7篇含答案解析
编辑:admin 时间:2015/6/30 8:38:25 来源:中学英语网

Passage 1

     Everyone would like to be a millionaire but can you imagine having over $ 30 million and only being 20 years old? Brimey Spears from Kentwood, a small town in Louisiana, is only 20 years old; she is an international pop superstar with not only $ 30 million but also a $ 2 million house in LA. At her young age, she can look after her family financially (经济上)all her life.

     This year is a big year for Britney, she is currently on a 31 date tour of the US and every concert is a sell out. That means she plays in front of a crowd of around 18,000 every time. It's tiring schedule (安排表)but brings great rewards. When tou- ting, she goes to bed around 1 a. rn. and then has a lie-in until I p. m. or 2 p. rn. the next day. Her philosophy(人生观) is to take care of the body and relax but always make sure you work hard and have fan.

     Spears is not satisfied with only touring and selling nearly 40 million records so she decided to branch out into the movie business and try a bit of acting.  She made an appearance in "Austin Powers 3' this year and she is filming a teenage come- dy that will be released in March 20典型例题this movie, she has a starring role. The movie was her own concept and she picked the writer.
For Britney, acting is another way to express herself and she is enthusiastic (热心) about it all. If her movies are successful, her bank account is sure to grow by another few mil-lion dollars but she has been quoted as saying she does it for the love, not the money.

1. Tick ets for her concerts are______.
    A. cheap    B. expensive     C. on sale soon   D. all sold
答案: D 指导:由第二段第一句“...and every concert is a sell out"可知,每场音乐会的票都能售空,故选D.
2. Which of the following is not true according to the text?
    A. Though young, Britney can support her family now.
    B. While touring, Britney sleeps about 12 hours a day.
    C. The teenage comedy movie was based on Britney's own  story.
    D. Britney will be even richer with her movies successful.
答案: C 指导:由第三段最后一句"The movie was her own concept...”知,这部青少年电影喜战只是她的"concept",而非她自己的故事。
3. According to Britney Spears, she works______.
    A. to be a great actress
    B. for the enjoyment
    C. for money
    D. to be more famous
答案: B 指导:由文章最后一句“...she has been quoted as saying she does it for the love,not the money"知:Britney所做一切只是为快乐和喜欢,而非钱与名利。


  • 上一页
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 下一页
  • 发表评论
    * 评论内容:
    * 用户名:匿名发表 *不选请在前面输入您的昵称
    * 验证码: 验证码,看不清楚?请点击刷新验证码 *请输入4位数的验证码
     
    发表评论须知:
    一、所发文章必须遵守《互联网电子公告服务管理规定》;
    二、严禁发布供求代理信息、公司介绍、产品信息等广告宣传信息;
    三、严禁恶意重复发帖;
    四、严禁对个人、实体、民族、国家等进行漫骂、污蔑、诽谤。
    名师视频辅导